ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +(30) 23940-53008

     Η εταιρεία ¨KATIA¨ δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του γνήσιου ελληνικού υποδήματος από το 1978, στελεχωμένη από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το γυναικείο υπόδημα. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1500 τμ στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης και η πολυετής εμπειρία της στο χώρο, της έχει δώσει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παραγωγή υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών,συνθετικού και γνήσιου δέρματος.

Το άρτια οργανωμένο σχεδιαστικό της τμήμα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις διαρκώς εναλλασσόμενες τάσεις της μόδας, ώστε η ¨ΚΑΤΙΑ¨ να δημιουργεί  ποικιλία σχεδίων και τύπων παπουτσιών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας .

Η ¨ΚΑΤΙΑ¨ παραμένει μία  εξ ολοκλήρου παραγωγική μονάδα η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει τα προϊόντα της εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι επιλεγμένες πάντα με σεβασμό στον τελικό καταναλωτή, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Στηρίζοντας και διευρύνοντας διαρκώς  το ήδη υπάρχον δίκτυο πωλήσεων της, η εταιρεία αποφασίζει πλέον να στραφεί και  στην  ηλεκτρονική πώληση ορισμένων εκ  των προϊόντων  της συλλογής της απευθείας στον καταναλωτή (λιανικώς).

Ολοκληρωμένη τη συλλογή με ποικιλία σχεδίων μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

shop online